Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Giggsov hotel umjesto okupljališta navijača postao leglo prostitucije

Ryan Giggs

Ryan Giggs je mamac za seksualnu delikvenciju, jer nezaboravno je kako je uništio svoj, ali i bratov brak tako što je godinama spavao s njegovom suprugom, a sada ispašta zbog novog skandala.

Hotel Football, koji je zajedno s Garyjem Nevilleom otvorio pored Old Trafforda, kako bi se tamo okupljali i odsjedali navijači Manchester Uniteda, postao je omiljen ljubiteljima prostitucije te damama koje se bave najstarijim zanatom na svijetu.

Giggs i Neville zamislili su hotel uz mitski stadion kao mjesto koje bi slavio nogomet, pa su čak i na krovu napravili igralište za mali nogomet, ali, tamo se odvijaju neke druge “utakmice”.

Jer kako je Sunu otkrila prostitutka po imenu Kat, otkako je hotel otvoren prošle godine, tamo je poslovala s osam klijenata, od kojih je jedan Unitedov zaposlenik.

giggs_hotel1

Što je najgore, prema njenom svjedočenju čini se da hotel radi u dilu s agencijom koja podvodi 30 djevojaka, jer kako Kat kaže “Bog zna koliko su već puta prostituke bile u Hotelu Football” te zločesto dodaje:

“Ne znam što će o tome misliti Ryan Giggs, ali ni on nema baš blistavo čistu prošlost, zar ne?”

Ovakva priča pokopala bi reputaciju bilo kojem hotelu, a Giggsovom i Nevilleovom dolazi u trenutku kada su na stranici oglasili akcijske cijene na organizaciju dječjih zabava.