Godinu dana od početka rada UG “Mostarski rođeni”

velez

Udruženje građana “Mostarski rođeni” danas slavi svoj prvi rođendan.

Kako je priopćeno iz te udruge, prije točno godinu dana održana je osnivačka skupština UG “Mostarski rođeni”, a cilj je bio samo jedan – spasiti FK Velež od nestanka.

“Od početka našeg djelovanja po ‘mostarskoj mahali’ kreću špekulacije za čije smo potrebe osnovani. Lijepili su nas uz razne gradske oce, političke partije, lijepili su nam podjelu ili pokušaj zanemarivanja Kluba navijača Red Army. Mi smo uspjeli zbiti redove i klub izvesti na neki novi početak”, poručili su “Mostarski rođeni”.

Dodaje se kako “Mostarski rođeni” pružaju punu podršku novom rukovodstvu Veleža te se nadaju da će u budućem razdoblju imati priliku u razgovorima s čelnicima kluba predočiti kakav Velež ta udruga želi.

“Godina koja je pred nama bit će godina u kojoj ćemo u UG ‘Mostarski rođeni’ raditi na planskoj organizaciji Udruženja, planovima za budućnost i savjetovanju sa sličnim organizacijama u regiji, Europi i svijetu. Ovim putem pozivamo sve naše članove da se aktivno uključe u rad Udruženja s čijim će aktivnostima biti uskoro upoznati putem naših društvenih mreža i web stranice”, navodi se u priopćenju.