Golman Chelseaja ostavio trudnu zaručnicu zbog seksi tinejdžerke

thibautcourtois

Thibaut Courtois (24), belgijski golman koji trenutno brani za Chelsea, ostavio je trudnu zaručnicu, a britanski mediji pišu da je razlog prekida osamnaestogodišnja Delaney Royle koju je upoznao preko Instagrama.

Belgijanac je na toj društvenoj mreži vidio fotografiju na kojoj lijepa Delaney mazi svog psića i javio joj se da je pita gdje ga je kupila, piše The Sun.

Fora mu je uspjela pa su dalje nastavili s pričom o psima, a kad mu je djevojka otkrila da se inače bavi čuvanjem pasa, on ju je angažovao da čuva i njegovog ljubimca Yoshija.

Tinejdžerka tako svaki dan putuje oko 90 kilometara kako bi u nogometaševoj vili čuvala njegovog psa. Njen otac tvrdi da između njih dvoje nema ništa te da je cijela stvar striktno poslovna.

“Nema ništa između nje i igrača Chelsea, ona ionako može biti samo s nogometašem West Hama”, našalio se otac koji je vatreni navijač West Hama.

Lijepu Delaney na Instagramu prati preko 16.000 ljudi, a uzme li se u obzir kako izgleda i poze u kojima se fotka – teško je povjerovati da su svi tu zbog njenog psića.

Golman je svoju zaručnicu, špansku manekenku Martu Dominguez, upoznao još 2013. godine, a zajedno već imaju jedno dijete.

On tvrdi da su odlučili prekinuti još u septembru, ali da će ostati u dobrim odnosima zbog djece. Ona se nakon prekida vratila u Madrid.