Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

derbi od skandala

“Grobari” prerušeni u fotoreportere gađali golmana Zvezde

borjan 1 (1)

Predsjednik FSS-a Branko Stojanović je tražio da lažni fotoreporteri napuste mjesto iza gola pa su na kraju spomenute osobe iza gola napustile stadion

Partizan i Crvena Zvezda u subotu su odigrali 1:1 u najvećem srpskom derbiju, a nakon utakmice tamošnji nogometni savez ih je prijavio zbog nepoštovanja pravila i uputstava u organizaciji nogometnih utakmica.

Na tribinama je, naime, bilo više gledatelja nego što je dozvoljeno. Zakuhalo se prije utakmice jer je uočen jarbol na kojem je bila istaknuta Zvezdina zastava s dvije zvjezdice na grbu. Gosti su se pobunili da se ta zastava makne i postavi ona službena – s tri zvjezdice. Na kraju se uklonila i Partizanova zastava pa je derbi odigran bez tih obilježja.

Prema propisima, utakmicu u Humskoj mogli su gledati samo predstavnici klubova i medija, međutim, iza golova su stajali – navijači, piše SportKlub. Navijači su se zakamuflirali u opremu fotoreportera.

Sredinom drugog poluvremena Zvezdinog golmana Milana Borjana “fotoreporteri” su pogodili loptom pa je nastao incident.

Delegat FSS-a Branko Stojaković je tražio da lažni fotoreporteri napuste mjesto iza gola pa su na kraju spomenute osobe iza gola napustile stadion.

Zvezda je prijavljena jer nije poštovala epidemiološke mjere, a kroz deset dana će disciplinska komisija FSS-a objaviti kazne.