Trener Cityja

Guardiola: Deset igrača Dinama stane u šesnaesterac i ne žele igrati

pep guardiola34

Poslije dva odigrana kola u grupi ”C” prvi je City sa maksimalnih šest bodova. Po tri imaju Dinamo i Šahtar, dok je Atalanta bez bodova

Fudbaleri Manchester Cityja sinoć su teže od očekivanog pobijedili Dinamo iz Zagreba na “Etihadu”, rezultatom 2:0, u utakmici drugog kola grupe ”C” UEFA Lige prvaka.

Pep Guardiola nije skrivao zadovoljstvo drugim trijumfom svog tima (u prvom kolu u Ukrajini pobijedili Šahtar sa 3:0), ali je kritikovao način igre na koji im se prvak Hrvatske suprotstavio.

”Deset igrača im stane u njihov šesnaesterac i ne žele igrati”, istakao je Guardiola, te kako prenosi Anadolu Agency (AA) još rekao:

”Dobro su se branili. Bili su agresivni. Šanse su tražili iz prekida. Međutim, bili smo strpljivi. Do šansi smo dolazili kroz pas igru, pa na kraju postigli golove za zasluženu pobjedu.”

Poslije dva odigrana kola u grupi ”C” prvi je City sa maksimalnih šest bodova. Po tri imaju Dinamo i Šahtar, dok je Atalanta bez bodova.

U narednom trećem kolu 22. oktobra sastaju se Šahtar – Dinamo Zagreb, te Manchester City – Atalanta.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.