Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Halilhodžić: Ronaldo bi morao pokazati više poštovanja prema Modriću

Halilhodzic

Bh. stručnjak Vahid Halilhodžić u izjavi za hrvatske medije kazao je da su ljubitelji nogometa u Hrvatskoj i na ovim prostorima sretni zbog uspjeha Luke Modrića.

– Luka nije samo dobar igrač, nego je i dobar čovjek. Oličenje skromnosti, radišnosti, poštovanja. Meni je izuzetno drago što je takva osoba dobila to veličanstveno priznanje, prvi put na ovim prostorima. Luki sve čestitike, bravo dečko. Svi Hrvati i ljudi koji vole nogomet moraju biti ponosni na njegov uspjeh. Što se tiče Ronalda, ma to nije niti iznenađenje. Svi znamo njegov karakter, on je jednostavno takav i to je to. To ne treba komentirati. Neko ko je naviknuo stalno pobjeđivati kao profesionalac očito stalno očekuje da i dalje upravo on bude najbolji. Iako, meni je svejedno to malo čudno jer su igrali zajedno u momčadi. Trebao bi Ronaldo pokazati malo više poštovanja u ovom slučaju i odati Luki priznanje, jer je ipak bio njegov suigrač i dosta radio i utkao i u njegove osobne nogometne uspjehe i pobjede. Mnogo je Modrić pomogao Ronaldu u svim tim njegovim postignućima, a on je pokupio kajmak i šlag s kolača, kazao je Halilhodžić.

Za Vahu nije iznenađenje to što Ronaldo nije došao na ceremoniju.

– On dolazi samo kad je pobjednik. Ne znam je li osobno nazvao Modrića i čestitao mu, ali koliko znam, oni su bili u korektnim odnosima, rekao je.