Harry Redknapp savjetuje igrače Reala: Ponesite duple kostobrane

harryRedknapp

U finalu Lige prvaka igraju “goodies” i “baddies”, mislim da vam ne moram objašnjavati ko su u toj priči dobri, a ko loši momci, kaže se Harry Redknapp u najavi subotnjeg okršaja dva madridska kluba na San Siru (28. maja) u finalu Lige prvaka.

Iz njegove perspektive, Real Madrid i Atletico Madrid ne mogu biti stilski različitiji nego što trenutno jesu, nebo i zemlja. Redknapp otkriva da će ipak navijati za Real Madrid jer kraljevskom je klubu odgojio dvojicu važnih nogometaša.

– Šta očekujem? Užasno žestoku utakmicu, poneki brutalan start, puno, puno žutih, a možda i koji crveni karton. Nema tog trika iz nogometnih knjiga koji je nepoznat Atleticovim igračima i Diegu Simeoneu. Bit će strašno agresivni, moj prijateljski savjet Cristianu Ronaldu i Garethu Baleu – svakako ponesite duple kostobrane.

Na pitanje ko će pobijediti Redknapp kaže:

– Vjerujem da je Real favorit, ali bit će vrlo neizvjesno. Ovisit će o Ronaldovu zdravlju i o Baleovoj glavi. Gareth se cijelo vrijeme podsvjesno priprema za Evropsko prvenstvo s Walesom, znam da je jako motiviran i da nastup za nacionalni tim doživljava kao misiju.