real madrid

Hazard i dalje van terena, zbog povrede propušta i Superkup Španije

hazard

Iako se polako oporavlja od povrede skočnog zgloba, izvjesno je da će belgijski reprezentativac propustiti Supekup Španije, koji je na programu 8. januara

Mjesec dana nakon što je povrijeđen, fudbaler Real Madrida Eden Hazard i dalje čeka povratak na teren, prenosi Anadolu Agency (AA).

Iako se polako oporavlja od povrede skočnog zgloba, izvjesno je da će belgijski reprezentativac propustiti Supekup Španije, koji je na programu 8. januara.

Kada je 5. decembra objavljena vijest o njegovoj povredi, cilj je bio da se vrati do Superkupa, dok je sada izvjesno da će ponovo zaigrati krajem januara ili čak početkom februara, piše “Marca”.

Madriđani rezultatski u velikoj mjeri osjećaju odsustvo Hazarda. Statistike pokazuju da je “kraljevski klub” nakon njegove povrede postigao samo osam golova, dok je u šest utakmica koje je prije toga odigrao, klub postigao 20 pogodaka.

Superkup Španije je fudbalsko takmičenje u Španiji u kojem se susreću pobjednik La Lige i pobjednik Kupa kralja. Takmičenje će se naredne tri godine održavati u Saudijskoj Arabiji.