Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hazard: Mladost je super, ali vidi se ako ti nedostaje iskustva

hazard wilmots

Belgija se oprostila od Eura porazom od Velsa 3:1 u četvrtfinalu. I dok je Thibaut Courtois rekao da taj poraz jednako boli kao onaj u finalu Lige prvaka, Toby Alderweireld naglasio je:

“Pokušat ćemo naučiti iz grešaka i izaći još jači. Prekidi? Ma, svaki je korner neugodan, puno je kretanja, neko izgubi svog čovjeka i glavom primimo gol. Događa se… Vels je imao dobru taktiku, ima dobru ekipu, kvalitetu naprijed, teško ih je probiti.”

A i Eden Hazard teško je pronalazio riječi:

“Ništa, nastavit ćemo raditi kako bismo ubuduće pobjeđivali takve utakmice. Velik je pritisak na Wilmotsu. Nekoliko nas godina vodi, imali smo neke lijepe trenutke, krasne, a ovaj put završili smo razočarani. On će odlučiti želi li ostati s nama, a onda ćemo mu poželjeti sreću ako odluči ostati…”

“Igrali smo bolje nego protiv Argentine (kad su izgubili u četvrtfinalu SP-a 2014., nap. a.), bili smo odlični prvih 20 minuta, ali oni su imali veću želju. Puno im je igrača iz engleske lige, igraju s velikom željom, puno kontakta, a naša je ekipa bila vrlo mlada. Da, mladost je super, ali ponekad se vidi ako ti nedostaje iskustva.”

“Za dvije godine čeka nas SP, pa 2020. novi Euro, mladi smo i optimistični za budućnost.”