Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hebibović: Vitezu trebaju bodovi, ali trebaju i nama

kadusic hebibovic

Anel Hebibović u subotu dvostruki strijelac u pobjedi Sarajeva nad Borcem (3:0) u 17. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine rekao je da se ”bordo” ekipa uspjela oporaviti od poraza od Željezničara (1:2).

”Po teškom terenu i vremenskim uslovima odigrali smo dobru utakmicu protiv Borca. Naročito bih pohvalio mlade igrače, koji su dobili priliku da zamijene one koji su nedostajali za ovu utakmicu. Borili smo se do zadnje minute i zasluženo slavili”, rekao je Hebibović, osvrnuvši se i na posljednju utakmicu ove jeseni protiv Viteza:

”Želimo prvi dio sezone završiti na najbolji mogući način. Sigurno je da neće biti jednostavno. Vitezu su potrebni bodovi, ali i nama. Vjerujem da ćemo ponovo prikazati dobru igru i uz veliko zalaganje doći do nova tri boda”.

Utakmica 18. kola Premijer lige BiH između Viteza i Sarajeva igrat će se u nedjelju, 10. decembra, sa početkom u 13 sati.

Poslije 17. kola Sarajevo je četvrto na tabeli sa 32 osvojena boda, šest manje od lidera Željezničara, pet od Zrinjskog i tri u odnosu na Široki Brijeg. Vitez je posljednjeplasirani 12. na tabeli sa svega sedam bodova.