Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Heynckes: Moramo igrati bolje ako želimo osvojiti Ligu prvaka

Heynckes

Bilo je vatreno sinoć na Sanchez Pizjuanu gdje je Sevilla umalo šokirala Bavarce koji su stigli u goste puni optimizima i samopouzdanja.

Ipak, može se reći da je takav stav više manje opravdan pošto je stroj kojeg vodi Jupp Heynckes ove godine stvarno dobro podmazan – Bayern iz Munchena ne zna za konkurenciju u Njemačkoj, a dosada su uništili i svu opoziciju u Evropi.

No, Andalužani su nepredvidiv tim. Prvo su ovog vikenda bili na korak pobjede protiv Barcelone, ali to je završilo 2:2, a sada su trupe Vincenza Montelle u jučerašnjem susretu pokazale dobru igru protiv Bayerna, također vodili, ali na kraju ipak posustali.

Heynckes je prepoznao njihov kvalitet.

“Zasigurno smo imali i sreće, ali to je nogomet. Prvi smo primili gol i bilo je važno da odmah odgovorimo, što smo i učinili. To brzo izjednačenje nam je bilo dobra injekcija samopouzdanja pred nastavak susreta.”, krenuo je Heynckes.

Svaka ekipa imala je svoje poluvrijeme.

“Sevilla je bila bolja u prvom, a mi u drugom poluvremenu. Međutim, moramo igrati bolje ako želimo osvojiti Ligu prvaka. Kada sve sagledam, mislim da smo ipak zasluženo slavili u Sevilli.”, zaključio je trener bavarskog titana.