Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Higuain ispisao historiju Serie A, Pjanić asistent u pobjedi Rome

roma

Roma je slavila kod Milana 3:1, ali će na kraju u kvalifikacije za Ligu prvaka jer je Napoli razbio Frosinone

Napoli je pobjedom 4:0 protiv Frosinonea potvrdio drugo mjesto i direktan plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone. A put do pobjede domaćinu već u 13. minuti crvenim kartonom otvorio je Gori. Ipak, na gol se čekalo do 44. minute kada je pogodio Hamšik.

U nastavku je proradio Gonzalo Higuain koji je pogađao u 52., 62. i 71. minuti te tako stigao do brojke od 36 golova ove sezone u Serie A. Postao je tako prvi igrač koji je stigao do te brojke i skinuo rekord Gunnara Nordahla iz 1950. godine koji je zabio 35 golova u jednoj sezoni.

http://dai.ly/x4aj8xp

Roma je slavila kod Milana 3:1, ali će na kraju u kvalifikacije za Ligu prvaka. Za 1:0 zabio je Salah, da bi u 59. minuti zabio bivši rossoner El Shaarawy na asistenciju Pjanića. U 82. minuti za 3:0 je zabio Emerson, a konačnih 3:1 postavio je Bacca četiri minute kasnije.

Sassuolo je sa 3:1 je pobijedio Inter. Svi golovi pali su u prvom poluvremenu, a za domaćine dvaput je pogađao Politano, jednom Pellegrini, dok je za goste strijelac bio Palacio na asistenciju Brozovića.