Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hodžić pred Rijeku: Mi smo najbolji u Hrvatskoj

armin hodzic443

Aktuelni prvak Hrvatske Dinamo protiv trenutnog lidera Rijeke u vjerovatno odlučujućoj utakmici rjeašit će pitanje novog prvaka. Sutrašnji meč mogao bi dati odgovore na mnoga pitanja, a jedna od glavnih uzdanica Modrih je bh. reprezentativac Armin Hodžić.

– Najavili su kako će biti paklena atmosfera. Sigurno da i oni imaju pritisak zbog velikog zanimanja i očekivanja njihovih navijača. Mi smo najbolji klub u Hrvatskoj i regiji i svi su nabrijani na nas. U ovaj dvoboj ulazimo kao i u svaki. Važna utakmica je, ali do kraja ima još dosta kola i dosta bodova. Idemo na pobjedu kao i na naslov prvaka, kazao je za Net.hr najbolji igrač Dinama u proljetnom dijelu sezone Armin Hodžić koji je postigao ukupno 15 golova u 24 susreta u kojima je nastupio za modre.

– Zabio sam i više još, kad se zbroje i pripremne utakmice. Ma šalim se. U prvom dijelu sezone uopće nisam igrao. Odradio sam dobre pripreme, dobio sam povjerenje šefa, samopouzdanje, došao je kontinuitet i sve ide jedno s drugim. Meni je najvažnije da sam u timu koji pobjeđuje, dodao je.