Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hor Pontanima sa navijačima Želje u nedjelju izvešće „Grbavicu“

pantomima

Fudbalski klub Željezničar nada se da će u nedjelje na stadionu „Grbavica“ prirediti istinski spektakl. Očekuju pune tribine na koje može stati oko 10.000 navijača, a pozvali su i posebne goste da pred početak ogleda sa Širokim Brijegom zajedno sa navijačima „Želje“ otpjevaju pjesmu „Grbavica“.

Specijalni gosti Željezničara na nedjeljnom susretu biće članovi međureligijskog hora Pontanima. Oni će zajedno sa domaćim navijačima pokušati prirediti muzički spektakl.

Hor Pontanima je osnovan 1996. godine u Sarajevu. Njegova specifičnost je što okuplja ljude svih religija, nacija i uvjerenja, koji vole muziku i pjevanje. Do sada su imali preko 300 koncerata u cijelom svijetu.

Željezničar start drugog dijela sezone u Premijer ligi BiH očekuje sa znatno pojačanim igračkim kadrom. Klub je za bh. uslove doveo nekoliko intreresantnih fudbalskih imena, kao što su bišvi bh. reprezentativci Miroslav Stevanović i Adnan Zahirović, te povratnici u „plavi“ dres Samir Bekrić, Srđan Stanić…

Utakmica 19. kola između Željezničara i Širokog Brijega igraće se u nedjelju na stadionu „Grbavica“ sa početkom u 16.30 sati.