Fudbal

teška ozljeda

Hrvatski reprezentativac baš nema sreće, opet pokidao ligamente

09/03/2019

U subotu su iz Fiorentine, kluba u kojem je na posudbi iz Juventusa, saopštili da je Pjaca na treningu u petak povrijedio lijevo koljeno

Mladi 23-godišnji hrvatski fudbaler Marko Pjaca definitivno nema sreće. Ovaj krilni fudbaler doživio je novu katastrofu povrijedivši prednji križni ligament lijevog koljena, prenosi Anadolu Agency (AA).

Fudbaler koji je karijeru počeo u zagrebačkoj Lokomotivi, a nastavio u Dinamu iz kojeg je prešao u Juventus zaista nema sreće, jer ga stalno prate teške povrede.

U subotu su iz Fiorentine, kluba u kojem je na posudbi iz Juventusa, saopštili da je Pjaca na treningu u petak povrijedio lijevo koljeno.

“Detaljni ljekarski pregledi, koji su danas obavljeni, pokazali su da se radi o rupturi prednjeg križnog ligamenta. Pjaca će u narednim danima obaviti konsultacije sa specijalistima, ali je operativni zahvat neizbježan. Sezona i avantura u ‘ljubičastom dresu’ stoga je za Hrvata završena”, objavljeno je na internet stranici Fiorentine.

Pjaca je ove sezone upisao 19 nastupa za “viole” postigavši jedan gol. Uglavnom je ulazio s klupe.

Pjaca je već jednom pokidao prednji križni ligament, ali u desnom koljenu. Bilo je to u proljeće 2017. godine, a od povrede se oporavljao sedam mjeseci.

Talentovani fudbaler je za reprezentaciju Hrvatske upisao 23 nastupa uz jedan pogodak.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.