Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

premijer liga bih

Husref Musemić blizu povratka na Koševo

musemic husref
FOTO: Fena

Čelnici Sarajeva postigli su dogovor sa FK Igman u vezi eventualnog obeštećenja, s obzirom da Musemić ima ugovor sa ekipom iz Konjic

Husref Musemić će, vrlo vjerovatno, po šesti put sjesti na klupu voljenog tima. Kako saznaje SCsport, Musemić će završni dio pregovora obaviti s rukovodstvom FK Sarajevo u popodnevnim satima, nakon čega bi i zvanično trebao preuzeti ulogu šefa stručnog štaba koševskog premijerligaša.

Čelnici Sarajeva postigli su dogovor sa FK Igman u vezi eventualnog obeštećenja, s obzirom da Musemić ima ugovor sa ekipom iz Konjica.

Zajedno s Musemićem, iz Igmana u Sarajevo prelazi i njegov pomoćnik Dženis Ćosić, dok će u stručnom štabu bordo tima ostati Almir Seferović i Ibro Hodžić. Jedan od pomoćnika također bi trebao biti Vule Trivunović, također nekadašnji nogometaš Sarajeva.

Podsjetimo, Husref Musemić s dvije osvojene titule u ulozi šefa stručnog štaba i dva osvojena Kupa BiH, kao i trećim pretkolom Lige prvaka (2007), bez ikakve konkurencije je najuspješniji i najtrofejniji trener u historiji kluba s Koševa.