Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"ne viđamo se"

Šuška se da je osnovano novo Prljavo kazalište, Houra: Iskreno, ne znam šta bih vam rekao

Houra Band Jasenko Houra
Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Podsjećamo, Trgovački sud je 29. jula prošle godine donio odluku da je ukinuta privremena mjera Jasenku Houri i Mladenu Bodalecu te prema njoj smiju nastupati pod imenom Prljavo kazalište

Bivši bubnjar Prljavog kazališta osnovao je novo Prljavo kazalište, zajedno s Davorinom Bogovićem, nekadašnjim pjevačem Prljavaca, i Alenom Kraljićem, bivšim članom Pips, Chips & Videoclipsa, piše Jutarnji list. Napise o novom Prljavom kazalištu za Index je komentirao Jasenko Houra, frontmen starih Prljavaca.

“Iskreno, ne znam šta bih vam rekao. Upravo sam došao s puta, uskoro putujemo u Medulin na koncert te sam ovu informaciju dobio iz novina. Tako da, bolje ćete vi meni reći šta se događa nego ja vama”, rekao je Houra i dodao da se s bivšim članovima benda praktički i ne vidi.

“Pa ja se s Bogovićem praktički nisam vidio još od Crno-bijelog svijeta”, ustvrdio je Houra, a komentirao je i mogućnost da na sceni postoje dva benda istog imena.

“Stvarno ne znam što će biti u budućnosti. Iskreno, da ste me prije godinu dana pitali je li ova situacija uopće moguća, rekao bih vam da nije”, dodao je.

Podsjećamo, Trgovački sud je 29. jula prošle godine donio odluku da je ukinuta privremena mjera Jasenku Houri i Mladenu Bodalecu te prema njoj smiju nastupati pod imenom Prljavo kazalište. Naime, početkom jula 2022. donesena je privremena sudska mjera kojom je Houri i Bodalecu zabranjeno korištenje imena Prljavo kazalište.