Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ibrahimović se obrušio na novinara: Uživam ako te to boli

ibrahimovic-press

Zlatan Ibrahimović je imao novi show na pres-konferenciji koja je održana uoči kvalifikacijske utakmice za Evropsko prvenstvo 2016. između Švedske i Rusije.

Naime, novinar TV4 Olof Lundh pitao je švedsku zvijezdu o nekim njegovim poslovima izvan terena, a odnosi se na Ibrahimovićevu novu modnu liniju i parfem.

“Prema tebi, ja nemam pravo zaraditi novac. Svaki put kada se tako nešto dogodi, ti kažeš: ‘Zar on nema dosta novca?’. Nije li to istina?“, pitao je Ibrahimović Lundha.

Novinar se pravdao da uopće nije spomenuo njegove prihode, ali to Ibrahimovića nije zaustavilo.

“Vjerujte mi, novac mi ne treba. Radim to jer je zabavno. To su projekti na kojima je zabavno raditi. Za mene su to nove avanture. Kada radim dobro, a tebi to zasmeta, onda uživam još i više“, rekao je Ibrahimović.

Lundh je još pitao Ibrahimovića da li mu novi projekti izvan terena mogu dati dodatnu motivaciju da njima zamijeni nogomet.

“Ne, ne. S time se događa ista stvar kao kada igram nogomet. Dodatno uživam ako te to boli. To je najbolji osjećaj“, zaključio je švedski napadač uz kiseli smiješak, nakon čega je napustio presss konferenciju.