Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Oštra kritika

Icardijeva Wanda se okomila na Lukakua: Ligu prvaka će gledati na TV-u

wanda-icardi-lukaku

I dok voditelj emisije Tiki-Taka Giacomo Valenti misli da Inter napokon ima napadača kojemu je na prvom mjestu ekipa, a ne lična statistika, Wanda Nara ne misli uopće tako

Za nama je 17. kolo Serije A, a vodeći nakon gotovo polovine najkvalitetnijeg nogometnog razreda na Čizmi nije Juventus, već Inter.

S 13 pobjeda, tri remija i jednim porazom milanski klub dijeli prvo mjesto tabele, a velik dio zasluga za to ide Romeluu Lukakuu. Belgijanac je zaslužan za tačno trećinu Interovih prvenstvenih golova ove sezone, njih 12.

I dok voditelj emisije Tiki-Taka Giacomo Valenti misli da Inter napokon ima napadača kojemu je na prvom mjestu ekipa, a ne osobna statistika, Wanda Nara, supruga bivšeg interista Maura Icardija i po novom Wanda Icardi, ne misli uopće tako. Štaviše…

– Vidjeli smo ga u važnim utakmicama, u Ligi prvaka, recimo. Nije dao gol, pa će gledati nokaut-fazu na TV-u – rekla je Wanda pa “ubola”.

– Njegov prethodnik je u Interu dao 150 golova.

Ne treba, naravno, oslovljavati ko je prethodnik. I Wanda ima “prste” u njegovoj realizatorskoj postojanosti…

– Mauro je stopostotni profesionalac, nema seksa prije utakmice, nego samo poslije, ali… Jedino ako je utakmica prošla dobro. A ako njegova ekipa izgubi onda me ne želi ni pogledati.

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on


Vrhunsku ponudu za današnje fudbalske mečeve pogledajte na meridianbet.ba. Osim top kvota, na raspolaganju su vam i brojne promocije, zahvaljujući kojima možete da dobijete bonus na uplatu. Meridianbet tako, između ostaloga, sa 10% bonusa časti igrače koji su novac deponovali Maestro i Mastercard karticama.