Meridianbet

Igraju Real Madrid – Atletico, derbi od kojeg se možete obogatiti

real atletico

Meridianbet kvote kažu: Real je favorit! Kvota na pobjedu “kraljevića” je 1.85, dok se trijumf “jorgandžija” plaća 4.75. Ne bi začudila ni podjela bodova – kvota je 3.75

U 21. kolu Primere, Real dočekuje Atletico u velikom derbiju Madrida, a kao i uvijek utakmice ovih rivala u centru su pažnje fudbalskog svijeta.

Meridianbet kvote kažu: Real je favorit! Kvota na pobjedu “kraljevića” je 1.85, dok se trijumf “jorgandžija” plaća 4.75. Ne bi začudila ni podjela bodova – kvota je 3.75.

Real je trenutno prvi s 46 bodova i želi tu da ostane, tu nema sumnje. Ipak, kad su ovakve utakmice u pitanju, ne možemo sa sigurnošću reći da će pobijediti. Atletiko ima deset bodova manje, želi ponovo u vrh, u borbu za titulu i jasno je – čeka nas pravi fudbalski rat.

Kad Diego Simeone zatvori prilaze golu, teško je zatresti mrežu crveno-bijelih. Meridian ima zanimljiv prijedlog – tačan rezultat 0:0, kvota je sjajnih devet!

Međutim, ako vjerujete da će Real biti efikasan, riješiti možda sve u prvom poluvremenu, nema problema. Sve može u Meridian kladionicama. Domaćin daje dva i više gola u prvom poluvremenu – kvota je odličnih 5.60!

Luka Jović ima povjerenje Zinedina Zidanea, međutim nema golova na njegovom kontu, svega jedan u dosadašnjoj karijeri u Madridu. Možda je vrijeme da proradi, šta mislite?

Zamislite da postigne pogodak u gradskom derbiju, glavom? Meridianbet nudi baš tu igru, a kvota je “okruglo” 10! Sretno, Luka!

Atletico protiv najljućeg rivala nije slavio u Primeri još od februara 2016. godine, kada je upravo na stadionu “Santiago Bernabeu” odnio pobjedu od 1:0. Prekid tradicije, da ili ne?

Možda bi Alvaro Morata, dijete “jorgandžija”, a bivši igrač Reala mogao da bude čovjek odluke. Znamo s koliko emocija će ući u ovaj susret, pa možda dobije i javnu opomenu. Ukoliko se to desi, a usput postigne i taj željeni gol – Meridian ima kvotu za tu igru i ona iznosi moćnih 12!

Ostale igre možete potražiti u Meridianbet specijalu posvijećenom utakmici Real – Atletico, vjerujemo da ćete izabrati pravu igru i uživati ove subote od 16 časova!