Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vratio se Radja

Imamo gol sezone u Seriji A? Prvjenac kakav se samo može sanjati

New Project (4)

Navijači kluba sa Sardinije na prvi Nainggolanov povratnički gol čekali su do danas, ali vrijedilo je

Radja Nainggolan (31), sjajni, ali i kontraverzni veznjak, ljetos je otpisan u Interu samo godinu dana nakon što su ga Nerazzurri platili 40 miliona eura i uprkos tome što je sezonu u tom klubu odigrao jako dobro.

Ipak, Nainggolan se nije uklapao u planove novog trenera Antonija Contea pa je otpisan. Vratio se u Cagliari, klub u kojem se proslavio i iz kojeg je ostvario prvi transfer u veliki klub, Romu.

Navijači kluba sa Sardinije na prvi Nainggolanov povratnički gol čekali su do danas, ali vrijedilo je. U 8. kolu Serie A protiv SPAL-a vidjeli su fantastičnu golčinu.

Igrala se deveta minuta kada je Nainggolan na 25 metara od gola dočekao loptu odbijenu nakon slobodnjaka. Nekoliko sekundi kasnije Sardegna Arene je “eksplodirala”, pogledajte zašto…


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.