lionel messi

Imao sam sreće kod prvog gola, kod drugog još i više

messi

– Idemo korak po korak, oprezan je Messi

Nakon tri godine pauze Barcelona je ponovno u polufinalu Lige prvaka. Bez posebnih problema katalonska ekipa obračunala se Manchester Unitedom u dvije utakmice, bez primljenog gola i četiri komada u protivničkoj mreži. U sinoćnjem uzvratu na Camp Nou (3:0) ponovno je dominirao Lionel Messi.

– Bilo je sjajno. Ovo je naše pravo izdanje. Bili smo hladni i nervozni u prvih pet minuta, a nakon toga smo preuzeli kontrolu, rekao je Messi nakon utakmice i dodao:

– Imao sam dosta sreće kod prvog gola. Kod drugog još i više.

Messi je rekao i kako je najvažnija stvar ipak to što je Barcelona ostvarila cilje, odnosno izborila plasman u polufinale Lige prvaka nakon tri godine. Barcelona je ove sezone u prilici osvojiti trostruku krunu.

– Idemo korak po korak, oprezan je Messi.

Sergio Busquets odigrao je sinoć svih devedeset minuta, a tome koliko je neizvjesnosti sinoć bilo na Camp Nou dosta govori to da je Barcelonin veznjak nakon same utakmice uglavnom govorio o – Ajaxu.

– Juventus je bio jedan od favorita za osvajanje Lige prvaka, ali nije iznenađenje što su ispali. Ajax je fantastična ekipa. Pokazali su koliko vrijede, a u polufinalu Lige prvaka su zato što su to i zaslužili, kazao je Busquets.