Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ističe zabrana Realu, prvi posao biće “Zidane iz Zvornika”?

pjanic

Ljeto koje se bliži donosi i prestanak zabrane dovođenja igrača madridskom Realu pa će tako Kraljevski klub započeti osvježavanje i rekonstrukciju ekipe.

Prema pisanju italijanskih i španlskih medija, prva želja Zinedinea Zidana je “Zidane iz Zvornika”, bh. reprezentatiac Miralem Pjanić (Pjanića mnogi vezuju za Zvornik kao mjesto rođenja, iako su njegovi roditelji živjeli u Kalesiji kada je on rođen, a majka Fatima ga je rodila u tuzlanskoj bolnici. Otac Fahrudin je u to vrijeme bio igrač Drine iz Zvornika).

Italijanski Sky tvrdi da je Zizou zaljubljen u sjajnog veznjaka BiH te da ga čak više cijeni od Paula Dybale, a to samo govori o kvaliteti igrača Juventusa.

Tako španski El Chiringuito tvrdi kako je Francuz spreman za Pjanića Juventusu dati Jamesa Rodrigueza ili Isca.

“Real Madrid pažljivo prati Pjanića. Interes je takav da bi se u sljedećih nekoliko sedmica trebali sresti s njegovim agentom. Real je spreman trgovati s Iscom ili Jamesom kako bi doveo Pjanića”, tvrdi Aldreda Dura, novinar suradnik Il Chiringuita.

Proteklih godina brojni mediji selili su Pjanića u Barcelonu, no kako stvari stoje, Mire bi mogao biti pojačanje Kraljevskog kluba.