Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tuttosport

Italijani tvrde: Roma je sa Džekom spremna ići na nevjerovatan rizik

dzeko

Objavili su Italijani jutros da se pregovori Rome i Intera nastavljaju danas

Edin Džeko još uvijek je jedna od glavnih tema talijanskih medija. Njegov potencijalni transfer iz Rome u Inter puni rubrike, a Tuttosport danas donosi nove detalje.

Objavili su jutros da se pregovori Rome i Intera nastavljaju danas. Direktor Intera, Beppe Marotta, danas bi trebao doputovati u Rim na pregovore oko Džekinog transfera, a još uvijek jedini problem je iznos odštete. Roma ne odustaje i traži 20 miliona eura, a Inter odbija ići preko 15.

Sportski direktor rimskog kluba, Gianluca Petrachi je čak poručio da su spremni riskirati i pustiti Džeku da ide kao slobodan igrač sljedećeg ljeta kada mu ističe ugovor.

Međutim, sigurno je da će u Interu pokušati smanjiti cijenu i da su svjesni da u Romi ovakvim izjavama samo pokušavaju dobiti više novca pa se talijanski mediji pišu da bi transfer ipak mogao uskoro biti završen.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.