Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

trener širokog brijega

Ivanković: Trebala nam je pobjeda da igrači dobiju samopouzdanje

siroki i leotar (1) (1)

Trener Širokobriježana Jure Ivanković je ustvrdio da im je nedostajao samo jedan poticaj da se oslobode pritiska

U 5. kolu m:tel Premijer lige BiH na Pecari je u petak NK Široki Brijeg svladao FK Leotar Trebinje rezultatom 2:0. Nakon utakmice na konferenciji za medije svoje viđenje susreta su iznijeli treneri obje momčadi.

-Mislim da je teško bilo što reći za utakmicu poslije poraza u posljednjim minutima. Nismo zaslužili da izgubimo, mada ne umanjujem pobjedu protivnika. U drugoj minuti smo imali veliku priliku, tu nam se igrač ozlijedio, nije se ozlijedio sam, a uspio je da izdrži poluvrijeme, što je za pohvalu – kazao je trener Leotara Branislav Krunić.

Dodao je da u nastavku nisu imali adekvatnih zamjena na toj poziciji.

– U nastavku nismo imali nikoga da istrči kontru, teško je podnijeti poraz, ali moramo se izdići iznad svega ovog, vidjeli smo da možemo igrati protiv Širokog Brijega, a ekipa smo koja je tek ušla u Premijer ligu BiH. Idemo u dobrom smjeru i ne sumnjam da ćemo ostvariti cilj, a to je opstanak u Premijer ligi BiH – naglasio je trener Leotara.

Trener Širokobriježana Jure Ivanković je ustvrdio da im je nedostajao samo jedan poticaj da se oslobode pritiska.

– Nedostajala nam je jedna pobjeda, čak bih rekao i jedan pogodak, da igrači dobiju malo samopouzdanja. Od početka je postojao grč, nismo bili dovoljno koncentrirani i gladni, neke situacije smo morali bolje riješiti, a nakon jedne kontre na startu smo mogli biti i u zaostatku. Oni su nam skratili prostor za igru, dosta su se organizirano branili, a mi nismo baš uspijevali pronaći prostor za postizanje pogotka – rekao je Ivanković.

Dodao je kako su strepili do posljednjih trenutaka, ali se nada da će ovo biti poticaj svim igračima i da će se uključiti u borbu za sam vrh ljestvice.

U sljedećem kolu Široki Brijeg će na Pecari dočekati mostarski Velež, dok će Leotar na svom terenu odmjeriti snage s Posušjem.