Fudbal

kolašinac "out"

Je li pukla ruka? Loše vijesti iz Engleske za selektora Bajevića

23/02/2020

U 19. minuti duela protiv Evrtona i morao je napustiti teren, a umjesto njega je ušao Bukayo Saka

Loše vijesti stižu iz Engleske. Sead Kolašinac se ponovo povrijedio.

Lijevi bočni reprezentacije BiH ponovo se ozlijedio. U 15. minuti duela protiv Evrtona i morao je napustiti teren, a umjesto njega je ušao Bukayo Saka.

Kolašinac je nakon jednog skoka nezgodno pao i povrijedio rame. Pomoć mu je ukazivana nekoliko minuta, a Kolašinac je sve vrijeme imao bolnu grimasu na licu. Na kraju je teren napustio s imobiliziranom desnom rukom.

Da stvar bude gora, Kolašinac se nije proslavio dok je bio u igri. Arsenal je gubio 0:1, a do kraja prvog poluvremena uspio je okrenuti, no Evrton je ipak izjednačio na 2:2 prije pauze. Kod prvog gola Evertona Kolašinac je bio je taj koji je zakasnio izaći iz ofsajda, nakon čega se na njega na društvenim mrežama sručila salva kritika…

“Šta to igrač sa sedmičnom plaćom od 140.000 funti radi?”, “Izgledamo puno bolje nakon što je Kolašinac izašao”… bili su samo neki od silnih kritičkih komentara upućen na račun našeg reprezentativca.

Podsjetimo, Kolašinac je već nekoliko mjeseci bio izvan terena zbog teže povrede.

Pitanje je hoće li nastupiti u play offu za EP kojeg BiH igra krajem marta. Odranije je poznato da Senad Lulić neće zaigrati u baražu, također zbog ozljede.


Vrhunsku ponudu za današnje fudbalske mečeve pogledajte na meridianbet.ba. Osim top kvota, na raspolaganju su vam i brojne promocije, zahvaljujući kojima možete da dobijete bonus na uplatu. Meridianbet tako, između ostaloga, sa 10% bonusa časti igrače koji su novac deponovali Maestro i Mastercard karticama.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.