Jovetić: Mogao sam zaigrati i za Real Madrid

jovetic

Fudbaler španske Seville Stevan Jovetić izjavio je kako želi nastaviti dobre igri u dresu kluba iz Andaluzije, prenosi Anadolu Agency (AA).

Inače, reprezentativac Crne Gore je u tri nastupa dva puta bio strijelac, dok je jednom bio asistent.

“Osjećam se kao da sam odavno dio Seville, iako sam ovdje tek dvije sedmice. Zadovoljan sam i srećan, želio bih ostati, iako sam tu do kraja sezone, uz opciju da Sevilla otkupi ugovor od Intera. Svi se trude da se lijepo osjećam i zbog toga se posebno zahvaljujem predsjedniku, treneru, kolegama na terenu, navijačima, kao i čuvenom Monchiju”, rekao je Jovetić za španske medije.

Jovetić je u debiju protiv Reala postigao gol u Kupu Kralja, a potom je i u prvenstvenom meču ponovo bio strijelac protiv kraljevskog kluba.

“Poseban osjećaj je zatresti mrežu Reala u 90. minuti i tako donijeti svom timu pobjedu. Međutim, sve je to plod timskog rada. Uvijek sam spreman da dam sve od sebe za uspjeh ekipe”, rekao je Jovetić.

Istakao je kako je prije sedam godina imao ponudu da karijeru nastavi u Real Madridu.

“Postojala je opcija da se preselim u Madrid. Tada sam igrao dobro u Fiorentini i davao golove. Međutim, procjena je bila da ne idem u Real jer sam bio mlad i želio igrati što više”, kazao je Jovetić.

Jovetić je u Sevillu stigao na posudbu iz Intera, dok je ranije igrao za Partizan, Fiorentinu i Manchester City. U dresu reprezentacije Crne Gore je u 44 nastupa postigao 19 golova.