Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kvalifikacije za ligu evrope

Jurilj: Možemo proći Kairat, vjerujem u kvalitet Širokog

jurilj (1)

Vjerujem kako ćemo u sjajnoj atmosferi pred domaćim navijačima pokazati što možemo i koliko vrijedimo

Nogometaši NK Širokog Brijega će u četvrtak, 11. srpnja, na Pecari, odmjeriti snage protiv kazahstanske ekipe Kairat u 1. kolu kvalifikacija za Evropsku ligu.

Po riječima novog “Plavo-bijelog” Alena Jurilja koji je nedavno stigao na Pecaru, ekipa Goce Sedloskog može proći ekipu iz Kazahstana.

– Poštujemo ih, ali vjerujem u kvalitete naše ekipe, uvjeren sam kako ih možemo proći, kazao je Jurilj i dodao da su izabranici Sedloskog upoznati s vrlinama i manama igrača Kirata.

-Vjerujem kako ćemo u sjajnoj atmosferi pred domaćim navijačima pokazati što možemo i koliko vrijedimo. Vjerujem kako ćemo s pozitivnim rezultatom otputovati na uzvrat u Almaty – rekao je Jurilj.

Prisjetio se i svog nedavnog dolaska u grad na Lištici kazavši da se brzo navikao na život u ovom gradu s obzirom na to da mu rodbina živi tu, a neki od sadašnjih suigrača poput Dominika Kovačića, Bernarda Matića i Mate Stanića su već djelili svlačionicu s njim.

– Posebno me oduševilo igranje na stadionu Pecara i jedva čekam svoj debi u službenoj utakmici- rekao je Jurilj, dodajući kako se nada da će to biti već u četvrtak.

Inače, utakmica se igra od 20:30 sati i prilika je ovo ekipi NK Širokog da vrate vjeru navijačima koji su dosta skeptični po pitanju naredne sezone s obzirom na to da je u zadnje vrijeme ekipu s Pecare napustilo nekoliko standardnih prvotimaca poput golmana Bilobrka, Josipa Ćorluke, Stipe Markovića i drugih.