Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Calciomercato

Juventus otpisao četvoricu igrača i iznenadio, Sari naredio: Prodajte ih!

juve

Calciomercato je objavio kako je Sarri otpisao četvoricu igrača i čelnicima kluba poručio da ih prodaju

Juventus pod vodstvom novog trenera Maurizija Sarrija slaže momčad s kojom će još jednom napasti Ligu prvaka. U toj ekipi neće biti mjesta za nekoliko igrača.

Calciomercato je objavio kako je Sarri otpisao četvoricu igrača i čelnicima kluba poručio da ih prodaju. Na Sarrijevoj transfer-listi nalaze se Mattia Perin, Sami Khedira, Moise Kean i Blaise Matuidi.

Veliko iznenađenje je što na popisu nema Gonzala Higuaina, argentinskog napadača koji se nakon godinu dana posudbe u Milanu i Chelseaju vratio u Torino. Sarri je uspio nagovoriti čelnike kluba da ostave Higuaina iako su ga se oni namjeravali riješiti i dovesti njegovog sunarodnjaka Maura Icardija. Na popisu otpisanih nema ni Marija Mandžukića koji se prethodnih dana povezivao s odlaskom u Borussiju Dortmund.

Perin bi trebao u Benficu, za Keana su interes pokazali Arsenal i Barcelona, Matuidi bi mogao u Monaco, a za Khediru još nije stigla službena ponuda u klub.

Podsjetimo, Juventus je ovog ljeta potrošio skoro 150 miliona eura na nove igrače. Stigli su Matthijs de Ligt, Cristian Romero, Luca Pellegrini, Merih Demiral, Aaron Ramsey, Gianluigi Buffon i Adrien Rabiot.