Kvalifikacije za Euro

Kakav propust Ukrajinaca: Zbog njihove greške, prvi u grupi bit će Luksemburg?!

ukrajinaaaaaa

Ukrajinci su, tvrdi Maisfutebol, prekršili propise FIFA-e

Nakon dva kola u kvalifikacijama Ukrajina je prva u grupi B s četiri boda. Ukrajinci su u prvom kolu izvukli remi u gostima kod Ronalda i Portugala, a sinoć su uz dosta sreće pobijedili Luksemburg 2:1.

No postoji velika mogućnost da Ukrajinci na kraju završe na dnu tabele zbog velike greške koju su napravili.

Naime, Maisfutebol je objavio da je Ukrajina prekršila pravila FIFA-e zbog Juniora Moraesa koji je nastupio u obje utakmice. Ovaj rođeni Brazilac ima pasoš Ukrajine i debitovao je protiv Portugala, ali navodno nije imao pravo na to.

Ukrajinci su, tvrdi Maisfutebol, prekršili propise FIFA-e jer Moraes nije proveo pet godina u kontinuitetu igrajući u Ukrajini i zbog toga nije imao pravo nastupa za reprezentaciju.

Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.

FIFA je najavila istragu, a na kraju bi najviše mogli profitirati Luksemburg i Portugal. Naime, ako se sumnje potvrde, Ukrajinci će ostati bez bodova, a pobjede će za zelenim stolom odnijeti Portugal i Luksemburg.

U tom bi slučaju Luksemburg bio senzacionalan prvi s maksimalnih šest bodova, a Portugal drugi s četiri. Srbija bi imala jedan bod, a Ukrajina bi ostala bez bodova.