Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kalinić ide kod Lulića, Bilić “otima” Sušića

susic (1) copy

Transfer Lovre Kalinića iz Hajduka u Lazio sve je bliže. U Spitu su se sinoć sastali Hajdukov predsjednik Marin Brbić te mendžeri Pastorello i Šerić koji zastupaju Lazio u transferu Lovre Kalinića.

Nakon sastanka ni jedna ni druga strana nije bila spremna dati izjave, tek su nam poručili da se pregovori nastavljaju. Splitski sastanak potvrda je da Lazio misli ozbiljno kada je u pitanju angažman Lovre Kalinića. Ponuda italijanskog kluba od 2,5 miliona eura tome daje dodatnu težinu.

Hajduk je spreman pregovarati oko Kalinićeva transfera, ali još uvijek svoj pristanak nisu dali igračevi menadžeri, koji u džepu drže još najmanje dvije ponude. Riječ je o Bešiktašu i Aston Villi.

Iz Hajduka bi ove zime mogao otići i Tino Sven Sušić (23). Claudio Ranieri, menadžer Leicestera, maše ponudom od gotovo pet miliona eura. U utrku za Hajdukova veznjaka uključio se i bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić.

Leicester će vjerojatno ostati bez ponajboljeg igrača Riyada Mahreza pa Sušića vidi kao dobru zamjenu. Bilić bi se rado pojačao i napadačem Leicestera Andrejom Kramarićem, no bivši igrač Dinama i Rijeke vjerojatno će u Italiju.

Osim West Hama i Leicestera, za Hajdukova je veznjaka zainteresovan i Milan.