Fudbal

Kalinić poslao poruku saigračima, odgovorila mu samo dvojica

20/06/2018

“Želim vam sreću”, kratko je napisao Nikola Kalinić suigračima nakon što je napustio kamp hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu.

Kalinić je otišao iz Rusije nakon sukoba sa selektorom Zlatkom Dalićem. Dva puta odbio je ući u igru, preskočio je i trening pa mu je Dalić poručio da više ne računa na njega, piše Index.hr.

Odgovor u WhatsApp grupi svih reprezentativaca dobio je samo od dvojice igrača, a među njima nisu kapetani Luka Modrić i Vedran Ćorluka, saznaju Sportske novosti od reprezentativaca u kampu u Rusiji.

Navodno su Modrić i Ćorluka prvi saznali za Dalićevu odluku da će poslati kući nezadovoljnog igrača i podržali ga u tome.

Prema istom izvoru Kalinić uopće nije slavio pobjedu protiv Nigerije u prvom kolu Svjetskog prvenstva već je sam otišao u svlačionicu, a sa selektorom nije ni razgovarao iako je Dalić očekivao da mu se napadač Milana požali na svoj status.

Nakon Kalinićevog odlaska na konferencijama za novinare govorili su Milan Badelj, Šime Vrsaljko i Mateo Kovačić, a svi su jasno poručili što misle o njegovom potezu izjavama da se ego mora ostaviti po strani, a momčad ispred svega.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.