SC Igman

Kamp zagrebačkog Dinama na Ilidži, jutros počeli treninzi

Igman_Dinamo

Zagrebački klub tako će u narednim danima raditi sa dječacima koji su se prijavili za kamp, a najbolji od njih imat će priliku da se oprobaju sa svojim vršnjacima u Zagrebu

Kamp Nogometnog kluba Dinamo iz Zagreba, koji se održava u Sarajevu u saradnji sa FK Igman Ilidža, počeo je jutros na terenima SC Igman.

Zagrebački klub tako će u narednim danima raditi sa dječacima koji su se prijavili za kamp, a najbolji od njih imat će priliku da se oprobaju sa svojim vršnjacima u Zagrebu.

Dječaci su podijeljeni u četiri grupe sa kojim će raditi ukupno osam trenera.

Luka Smiljanić i Branislav Sladović, treneri kluba iz Zagreba će u periodu od 8. do 13. augusta raditi sa dječacima koji su podijeljeni u četiri grupe, a imat će po dva treninga dnevno.

Sa polaznicima kampa će raditi i Samir Mekić, Aldin Đidić, Edin Dudo i Alen Kurt, dok će brigu o golmanima voditi Alen Bešlić.

– Dvojac trenera iz Zagreba oduševljen je uslovima u trening kampu na Ilidži, a posebno balonom sa umjetnom travom jedinim te vrste našem gradu. Smiljanić i Sladović smatraju da kamp Igmana pruža sve potrebne uslove za održavanje kampa ove vrste. Oduševljeni su infrastrukturom i svim propratnim sadržajima koje kamp pruža – navode iz FK Igman.