Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kane srušio “Čekićare” u finišu londonskog derbija

kane

Nogometaši Tottenhama pobijedili su u londonskom derbiju West Ham rezultatom 3:2, iako su do samog finiša utakmice gubili 2:1.

Momčad Mauricia Pochettina dominirala je tijekom cijele utakmice, ali su gosti imali prednost od 1:0 i 2:1. Antonio je u 24. minuti doveo West Ham u vodstvo, u 51. izjednačio je Winks, da bi u 68. Lanzini realizirao jedanaesterac za novo vodstvo “Čekićara”.

West Ham se uspješno branio do 89. minute kada je na 2:2 izjednačio Kane, a samo dvije minute kasnije isti igrač zabio je s bijele točke za konačnih 3:2.

Tottenham je tako zadržao priključak s vodećim momčadima, dok je West Ham samo jedno mjesto iznad zone ispadanja.

Ranije u subotu Liverpool je odigrao 0:0 na gostovanju kod Southamptona, što je iskoristio Manchester City, koji se pobjedom na gostovanju kod Crystal Palacea 2:1 bodovno izjednačio na vrhu ljestvice s “Redsima”.

Liverpool i Manchester City sada imaju po 27 bodova, uz bolju gol-razliku Liverpoola. U nedjelju bi ih mogao preskočiti Chelsea, koji ima dva boda manje, i koji sutra gostuje kod Middlesbrougha.

Četvrti Arsenal, koji je u prvom susretu igranom u subotu na gostovanju kod Manchester Uniteda odigrao 1:1, ima 25 bodova kao i Chelsea, Tottenham je peti s 24, a Manchester United šesti s 19, koliko ima i sedmi Everton.