Fudbal

trener posušja

Karačić: Protiv Borca želimo pobjedu pred našim navijačima

27/05/2022
Foto: Fena

Toni Karačić uspio je izboriti ostanak u Premijer ligi BiH s momčadi Posušja pa je tako za utakmicu protiv Borca najavio potpuno rasterećenu igru

U 33. kolu m:tel Premijer lige BiH na stadionu Mokri Dolac sastaju se HŠK Posušje i FK Borac Banja Luka, a utakmica su najavili trener Posušja Toni Karačić i iskusni branič Josip Barišić koji su izrazili zadovoljstvo izborenim ostankom u Premijer ligi.

Toni Karačić uspio je izboriti ostanak u Premijer ligi BiH s ekipom Posušja pa je tako za utakmicu protiv Borca najavio potpuno rasterećenu igru.

“Zadovoljan sam plasmanom i činjenicom da smo uspjeli ostvariti ostanak u Premijer ligi BiH i ovaj klub to po svemu apsolutno zaslužuje. Ulazak u viši stupanj natjecanja nije lagan i prva sezona je uvijek teška. Klub sada treba povući kvalitetne poteze kako bi bio stabilan u sljedećoj sezoni, a očekujemo da će se učiniti sve da tako i bude”, kazao je Karačić.

Pozvao je navijače da ih podrže, a osvrnuo se i na igru Borca koji je izborio plasman u Evropu na kraju ove sezone.

“Borac je kvalitetna momčad i činjenica je da će obje ekipe ući rasterećeno zbog toga što se igra za prestiž. Bez obzira na snagu protivnika, naša je obveza odigrati što bolje na domaćem terenu i pokušati doći do pobjede”, naglasio je trener Posušja.

Josip Barišić smatra da igraju protiv jako dobre ekipe, no da i oni imaju snagu, što su pokazali na proteklim utakmicama.

“U posljednjem kolu igramo protiv Borca koji je jako kvalitetna momčad i neće nam biti nimalo lako. Međutim, pokazali smo svoju snagu u ovim ključnim trenucima i utakmicama za ostanak koje smo odlično odigrali. Obveza je da pružimo svoj maksimum na terenu i oprostimo se od ove sezone s pobjedom na Mokrom Docu pred našim navijačima”, rekao je Barišić.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.