Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Karačić: Rijeka s Lončarom može napraviti odličan posao

nk_sb_press_1

Riječani spremno trče ususret prijelaznom roku. Mercato se otvara 15. juna, a traje do kraja augusta. Na Rujevici uglavnom znaju šta bi htjeli, odnosno šta bi se moglo dogoditi… Posebno kad je riječ o odlascima. Spremni su nadomjestiti odlazak igrača koji žele kvalitetnje unovčiti svoje znanje, objavio je jučer Novi list. Prije svih reprezantativca Filipa Bradarića. Simon Sluga je potvrdio da mu se nigdje ne žuri, rodni Poreč je blizu, na Rujevici je pronašao svoj mir i doživio punu afirmaciju. Nova imena su Darko Velkovski iz Vardara te desni bočni Mario Pavelić iz Rapida.

Bez obzira na to šta će se dogoditi s Bradarićem, na Rujevici žele Stjepana Lončara, veznog igrača iz Širokog Brijega, rođenog u Mostaru 1996. godine… Lončar je u dresu Širokog debitovao u oktobru 2016, kada je trener bio Branko Karačić.

– Zna i želi igrati. Ima dobru lijevu nogu, kvalitetan ulazak iz drugog plana, pravodobno se ubacuje između linija u prazne prostore. U godinu i pol dana, iz mojih vremena kada je debitovao u prvom sastavu, napravio je veliki iskorak. Ima dosta sličnosti s Bradarićem. Ako se transfer realizira Rijeka bi od njega mogla stvoriti igrača, zanimljiv je, želi raditi i napredovati. Korist bi trebala biti obostrana… Uvjeren sam da je igrač za Rijeku, rekao je Karačić.

Bradarić je na Rujevici postao reprezentativac Hrvatske, Lončar je debutovao za BiH, nakon što je prešao sve selekcije.