Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jeste li otkrili novu opciju na YouTubeu?

youtube

Poznati videoservis na webu je dobio još jednu karakteristiku društvenih mreža, nudeći svojim korisnicima da čavrljaju, dijele poveznice i lajkaju u sklopu svježe uvedenog chata
Google zbilja jako želi da časkamo u svim njegovim aplikacijama.

Opcija čavrljanja do nedavno dostupna samo na mobilnoj YouTube aplikaciji stiže i na web.

Sada, nakon što se ulogujete u YouTube odnosno Google profil, možete dijeliti i raspravljati o videima dok ih gledate bez odlaska u Messenger ili neku sličnu web aplikaciju.

Razgovorima je moguće pristupiti putem stripovskog balončića u gornjem desnom dijelu ekrana, s time da se svi prijašnji chatovi nalaze se na dnu ekrana te vam omogućuju da ih bilo kada nastavite.

Sadržaj možete dijeliti u sklopu privatnih razgovora pomoću opcije “share” ispod svakog YouTube videa te potražiti kontakt (ili više kontakata). Kao i mnoge druge aplikacije za razgovore, video možete “lajkati” unutar razgovora.

Ovo možda neće promijeniti način na koji čavrljamo s prijateljima, ali kao i kod svih novih trendova, vrijedi čekat pa vidjeti što će reći sami korisnici. Uostalom, ako cijeli dan provodite na YouTubeu, ugrađeni chat može biti samo dobra stvar, zar ne?