Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Trener Liverpoola

Klopp: Imali smo 11 problema u prvom poluvremenu

klopp

Ne znam kako bi to Španci nazvali, možda mentalidad monstruosa, ali takvi smo bili u drugom poluvremenu, rekao je trener Liverpoola

Liverpool je u sinoćnjoj uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka na poluvremenu gubio 2:0 od Villarreala, no do kraja je postigao tri gola i tako uz pobjedu od 2:0 iz prvog ogleda na Anfieldu prošao u finale, gdje će igrati protiv Manchester Cityja ili Real Madrida.

“Kako bih pokazao da smo pokušali pobijediti otpočetka, dečkima sam prije utakmice rekao da nakon utakmice želim pročitati naslov u kojemu će pisati da su mentalna čudovišta bila u gradu. Ali sada je naslov ovakav jer smo bili pritisnuti u prvom poluvremenu, dok smo se u drugome vratili”, rekao je trener Liverpoola Jurgen Klopp nakon utakmice.

“To je zbilja nevjerovatno. Ne znam kako bi to Španci nazvali, možda mentalidad monstruosa, ali takvi smo bili u drugom poluvremenu”, dodao je njemački strateg, koji je na poluvremenu Jotu zamijenio Diazom, pa istaknuo kako problem nije bio u jednome igraču.

“Jota nije bio problem. Imali smo 11 problema u prvom poluvremenu. Trebao nam je svježi igrač. Htio sam Salaha i Manea postaviti visoko i široko. Nismo bili svoji u prvom poluvremenu, ali na kraju jesmo”, izjavio je Klopp i dodao da se osjeća kao da će igrati prvo finale Lige prvaka, iako je već dvaput do zadnje utakmice došao s Liverpoolom, a jednom s Borussijom Dortmund.