Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Menadžer Liverpoola

Klopp: U redu je da izgubimo jednu utakmicu, ali da prođemo dalje

klopp

Imali smo poteškoće, baš kako smo i očekivali. Inter je veoma dobar tim, napravljen za ovakve utakmice

Nogometaši Liverpoola plasirali su se po četvrti put zaredom u četvrtfinale Lige šampiona – „Redsi“ su na „Anfieldu“ poraženi rezultatom 1:0 od italijanskog šampiona Intera, ali idu dalje jer su u Milanu u prvom meču pobijedili sa 2:0.
Poslije utakmice menadžer Liverpula Jurgen Klopp izjavio je da je očekivao da će njegovi izabranci imati problema sa timom Simonea Inzaghija.

„Imali smo poteškoće, baš kako smo i očekivali. Inter je veoma dobar tim, napravljen za ovakve utakmice. Sasvim je u redu da su oni pobijedili u jednoj utakmici, a da smo mi prošli dalje. Ipak, mogli smo bolje protiv ovog protivnika koji je odličan u tome da vas stavi u neprijatnu situaciju“, izjavio je Klopp.

„Bila je ovo vrlo interesantna utakmica. Način na koji smo izgubili svakako nije ‘cool’, nismo izašli na svoj teren da bismo gubili. Da smo iskoristili svoje šanse, pobijedili bismo. Ipak, ostvarili smo osnovni cilj“, kazao je menadžer Liverpoola, te dodao:

„Protiv tima kao što je Inter morate mnogo da se krećete i da dodajete. Mi smo to radili, ali možda ne dovoljno. Nismo bili dovoljno pametni i izgubili smo mnogo jednostavnih lopti, a to može da se dogodi. Naš kontrapresing nije bio prisutan“..