Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Klopp: Učinićemo sve u finalu za ovaj divan klub

3470__4968__klopp_iv_960

Trener Liverpoola Jurgen Klopp rekao je da će njegovi fudbaleri u finalu Lige Evrope protiv Seville gledati da “iskoriste priliku” i osvoje trofej.

[yuzo_related]

Fudbaleri Liverpoola plasirali su se u finale drugog po jačini evropskog takmičenja, pošto su na svom terenu u revanš utakmici pobijedili Villarreal sa 3:0.

“Kada odigrate utakmica kakvu smo mi odigrali u revanšu protiv Villarreala, onda jednostavno želite da učiniti sve, a to ćemo mi pokušati u finalu. Pokušaćemo sve u finalu da učinimo za ovaj divan klub”, rekao je Klopp.

Liverpool je na Anfieldu poveo u sedmom minutu autogolom kapitena Villarreala Bruna Soriana, vodstvo je duplirao Daniel Sturridge u 63. minutu, a konačan rezultat postavio je Adam Lallana u 81. minutu.

“Sjajno veče i briljantna igra moje ekipe. Prvih pola sata bilo je mnogo emocija. Izgubili smo strpljenje u poslednjih 15 minuta prvog dijela. U drugom poluvremenu plan je bio da nastavimo sa strastvenim fudbalom, ali s tim da više koristimo mozak i na kraju završilo se sjajno”, rekao je Klopp.

Liverpool će u finalu igrati protiv Seville, koja je u Španiji pobijedila Sahktar sa 3:1 i ukupnim rezultatom 5:3 izbacila ga iz takmičenja.

Finale Lige Evrope na programu je 18. maja u Bazelu.