Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Trener Liverpoola

Klopp: Zanijela nas je sopstvena dobra igra

klopp

Klopp je istakao da je sve vrijeme vjerovao u pobjedu

Trener fudbalera Liverpoola Jurgen Klopp rekao je da je bilo prelijepo fudbalsko veče na Enfieldu i da je zadovoljan pobjedom protiv Milana u Ligi pvaka, prenio je Sky.

Liverpool je na svom terenu pobijedio Milan sa 3:2, u prvom kolu Grupe B Lige prvaka.

Liverpool je vodio sa 1:0 i promašio penala da bi zatim primio dva brza gola do kraj poluvremena. U nastavku meča “crveni” su uspjeli da postignu dva gola, preokrenu rezultat i trijumfuju.

“Prelijepo fudbalsko veče na Anfieldu. Počeli smo jako dobro utakmicu, ali nas je pred kraj poluvremena stigla kazna zbog opuštanja. Zanijela nas je sopstvena dobra igra i postali smo malo nedisciplinovani”, izjavio je Klopp.

Klopp je istakao da je sve vrijeme vjerovao u pobjedu.

“Vjerovao sam da možemo da se vratimo i pobijedimo u drugom poluvremenu. Postigli smo divne golove i mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili”, rekao je on.

Za Liverpool je bilo važno da zabilježi pobjedu na startu u jednoj od najtežih grupa u kojoj se još nalaze Porto i Atletico Madrid.

“Protivnik kog smo dobili iz najslabijeg šešira je Milan. Znamo koliko je ovo teška grupa. Zato je bilo bitno slaviti. Neće ovaj trijumf ništa riješiti, ali je jako važno što smo odmah uzeli tri boda”, izjavio je Klopp.

U narednom kolu, Liverpool će gostovati Portu.