Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Trener Liverpoola

Klopp: Žrijeb se morao ponoviti

klopp

Dobili smo teškog suparnika i znam da će biti velikih problema izboriti četvrtfinale, kaže menadžer Liverpoola

Puno prašine podigao je premijerni žrijeb za osminu finala Lige prvaka, koji se ponavljao zbog tehničke greške.

“Nakon tehničkog problema sa softverom vanjskog pružatelja usluga, koji instruira dužnosnike koji klub može igrati s kojim klubom, dogodila se materijalna greška u žrijebu za osminu finala Lige prvaka”, službeno je tada saiopćila UEFA, a mnogi klubovi su burno reagirali zbog tog događaja.

Najžešći je u svemu bio madridski Real, koji je naknadno za suparnika dobio PSG, a nezadovoljno su cijelu situaciju komentirali i neki klubovi koji su također lošije prošli u drugom nego u prvom žrijebu.

Među tim klubovima bio je i Liverpool, koji je prvo dobio Red Bull Salzburg, a u ponovljenom žrijebu ipak težeg suparnika – Inter. No trener Liverpoola Jürgen Klopp bio je jedan od rijetkih koji su pozitivno komentirali ove događaje.

“Gledao sam uživo prvi žrijeb i odmah sam rekao kako nema šanse da ovako ostane. Dogodila se greška i morali su ponavljati”, rekao je trener kluba koji je u ovom trenutku jedan od glavnih favorita za krunu u Ligi prvaka.

“Ove godine sam prvi put bio na San Siru kada smo igrali protiv Milana u grupi. Sada ću još jednom na taj kultni stadion. Da, dobili smo teškog suparnika i znam da će biti velikih problema izboriti četvrtfinale. Ali takvo je takmičenje. Lakog protivnika nismo mogli dobiti, a mi ćemo igrati protiv najjače italijanske ekipe i u ovom trenutku sastava u naletu”, završio je Klopp.