Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Komičan trenutak: Slavlje nakon gola Mandžukića uzelo jednu “žrtvu” (FOTO)

mandzo

Mario Mandžukić je postigao pogodak u 109. minutu za veliki trijumf nogometaša Hrvatske protiv Engleske (2:1) u polufinalu Mundijala, a nakon toga je sve eksplodiralo kod “vatrenih”, koji nisu u tim trenucima brinuli o tome šta je oko njih. To slavlje je uzelo jednu “žrtvu”, jer su igrači pali na fotoreportera.

Dugo su čekali “vatreni” na taj pogodak, otud i ne čudi što su ovako proslavili pogodak. Gotovo čitav stručni štav i igrači su skakali jedni na druge, a najdeblji kraj je izvukao fotoreporter koji ne samo da se našao neposredno do njih, već je postao i dio gomile koja je slavila vjerovatno najvažniji pogodak u historiji hrvatskog nogometa.

Posebno je zanimljivo da ga ni to nije omelo, pa je nastavio da svoj posao odrađuje profesionalno, te je pritiskao dugme i bilježio trenuke koji će možda i obilježiti ovaj Mundijal. Ipak je objektiv druge kamere uhvatio izraz lica strijelca pobjedonosnog gola.

Francuska je dobila rivala u finalu 21. planetarne smotre, njoj će se u nedjelju od 17 sati na “Lužnjikiju” suprostaviti Hrvatska.

Zabilježen sramotan potez engleskih igrača dok su “vatreni” slavili pogodak