Iz Manchester Cityja

Kovač samouvjeren: U Bayern za 100 miliona eura dolazi velika zvijezda

Eintracht Frankfurt vs FC Bayern Munich

Njemački Sky prenio je da su predstavnici Bayerna početkom sedmice imali pozitivne razgovore sa Saneovim menadžerima o transferu na Allianz arenu

Trener Bayerna iz Minhena Niko Kovač rekao je danas da je uvjeren da će fudbaler Manchester Cityja Leroy Sane pojačati njegovu ekipu ovog ljeta.

“Leroy je veoma dobar igrač. Želimo ga i klub radi na tome. Uvjeren sam da možemo da ga dovedemo”, rekao je Kovač, prenijeli su britanski mediji.

Njemački Sky prenio je da su predstavnici Bayerna početkom sedmice imali pozitivne razgovore sa Saneovim menadžerima o transferu na Allianz arenu.

Sane nije donio odluku, niti se neko od njegovih predstavnika oglasio.

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola rekao je u petak da ne namjerava da proda 23-godišnjeg fudbalera.

U City nije stigla zvanična ponuda za reprezentativca Njemačke, prenio je Sky, međutim navodi drugih medijskih kuća tvrde suprotno.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.