Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bh. reprezentativac

Krunić zapjevao saigračima na predstavljanju u Milanu pjesmu koju niko nije očekivao (VIDEO)

rade-krunic

Kao i u mnogim drugim klubovima, proces inicijacije u Milanu sastoji se od toga da novi igrač svojim saigračima otpjeva jednu pjesmu

Rade Krunić nedavno je potpisao za Milan na pet godina, a Empoli je dobio odštetu od osam miliona eura. Kako su Rossoneri nedavno počeli s pripremama za novu sezonu, tradicija nalaže da Krunić odradi inicijaciju.

Kao i u mnogim drugim klubovima, proces inicijacije u Milanu sastoji se od toga da novi igrač svojim saigračima otpjeva jednu pjesmu pa je tako Krunić dobio priliku pokazati svoje pjevačke sposobnosti.

Bh. veznjak se novim suigračima odlučio predstaviti poznatim talijanskim hitom iz 80-ih godina “Sarà perché ti amo” u izvedbi grupe Richi e Poveri, a nakon inicijacije razgovarao je s navijačima i otkrio im da, bez obzira na to što je pjevao na talijanskom, obožava bosansku muziku.

Krunić se s Milanom nalazi na američkoj turneji, a priliku za debi u dresu novog kluba imat će u noći sa srijede na četvrtak u prijateljskom susretu protiv Bayerna.

 

View this post on Instagram

 

Rade sings his initiation song ?? Il rito di iniziazione per @krunicrade_33 ?? #FollowTheFlames #ICC2019 #saràperché

A post shared by AC Milan (@acmilan) on


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.