Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nude milione i "dijamanta"

“La Repubblica”: Roma poslala ponudu za Icardija, Džeko je dio posla

dzekooo (1)

Novi Interov trener Antonio Conte prekrižio je Icardija i za njega više nema mjesta u milanskom sastavu

Italijanski velikan Roma ponudio je Interu napadača Edina Džeku i 30 miliona eura u zamjenu za argentinskog napadača Maura Icardija, piše italijanska La Repubblica.

Nakon što je postalo jasno kako će Icardi ovoga ljeta napustiti redove Intera, Roma je za argentinskog napadač ponudila BiH napadača i 30 miliona eura.

Roma je, također, ponudila Icardiju godišnju plaću od pet miliona eura, međutim pitanje je hoće li Argentinac na to pristati.

Novi Interov trener Antonio Conte prekrižio je Icardija i za njega više nema mjesta u milanskom sastavu. Icardi je za Inter igrao od 2013. kada je stigao iz Sampdorije. U 219 nastupa u dresu “Nerazzurra” zabio je 124 gola. Icardi se Interu nije zamjerio na terenu već svojim postupcima izvan njega.

Podsjetimo, prošle sezone je odglumio ozljedu koljena u trenucima kada je njegova supruga i menadžerica Wanda Nara s klubom pregovarala oko novog ugovora. Inter je odgovorio oduzimanjem kapitenske trake. Kada se konačno vratio na teren, Icardi se odbio ispričati suigračima.

Džeko nosi dres Rome od 2015. godine, a do sada je upisao 179 nastupa i zabio 87 golova.