zapelo oko ljubimca

Meghan i Harry odeselili su se iz palače zbog bizarnog razloga

meghan

Engleska kraljica oduvijek je bila okružena s nekoliko korgija, zbog kojih je nekoliko puta prekinula neki vrlo bitan razgovor, samo kako bi dozvala jednog od svojih ljubimaca

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (37) odlučila se sa suprugom Harryjem (34) odseliti iz kraljevske palače. Razlog tome je što je Meghan dobila prvu veliku zabranu od kraljice. Dosad se činilo kako to dobro prihvaća, ali ovoga puta prekipjelo je i Elizabeti II.(93), pišu ostrvski mediji.

Razlog zbog kojeg je Meghan napustila Kensingtonsku palaču i s Harryjem uselila u Frogmore Cottage je taj što joj je kraljica odbila uslišiti želju da sebi nabavi psa. Meghan je zabrana o dolasku novog kućnog ljubimca u palaču teško pala.

– Kraljica je Meghan rekla da može raditi što god poželi, sve dok je taj pas što dalje od palače – rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Engleska kraljica oduvijek je bila okružena s nekoliko korgija, zbog kojih je nekoliko puta prekinula neki vrlo bitan razgovor, samo kako bi dozvala jednog od svojih ljubimaca.

– Njeni korgiji ne prihvaćaju dobro ostale životinje – rekao je izvor.

Meghan se već više od dvije godine pokušava svim silama uklopiti u kraljevsku porodicu i prezentirati se javnosti u što povoljnijem svjetlu. Međutim, zbog kršenja pravila te nepoštivanja protokola i stalne želje da reformira tradicije kraljevske porodice, naišla je na ozbiljne kritike.

Mnogi su je optužili da je princa Harryja udaljila od njegova brata Williama (37), a šuškalo se i o ozbiljnoj svađi s Kate Middleton (37).