Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Menadžer Chesleaja

Lampard: Ne trebaju mi novi igrači

lampard33

Svjetska fudbalska federacija (FIFA) kaznila je engleskog prvoligaša zabranom transfera u dva prijelazna roka, odnosno do kraja januara 2020. godine, zbog kršenja pravila za dovođenje igrača mlađih od 18 godina

Menadžer Chesleaja Frank Lampard izjavio je u utorak da ne mora dovesti nova pojačanja kako bi ove sezone postigao uspjeh u engleskoj Premier ligi, prenosi Anadolu Agency (AA).

Svjetska fudbalska federacija (FIFA) kaznila je engleskog prvoligaša zabranom transfera u dva prijelazna roka, odnosno do kraja januara 2020. godine, zbog kršenja pravila za dovođenje igrača mlađih od 18 godina.

Nemogućnost dovođenja pojačanja novom menadžeru Chelseaja ne predstavlja prepreku, te tvrdi da je zadovoljan timom koji je naslijedio.

“Mislim da sam naslijedio veoma dobre igrače. Ove godine ne možemo dovesti pojačanja, to znamo, ali meni ne trebaju novi igrači. Veoma sam zadovoljan ekipom i odlučan da budemo uspješni”, rekao je Lampard za britanski Sky Sports.

Lampard je početkom mjeseca zvanično predstavljen kao novi trener kluba. Nekada sjajni vezni fudbaler, koji je najveći dio karijere proveo upravo u Chelseaju, potpisao je ugovor na tri godine.