Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Serie A

LAZIO – INTER: Vatreno u Italiji i najbolje Meridian kvote – da bude još vatrenije!

immobile lazio (1)

Nedjelja, 20.45 sati – vrijeme kad će se neko približiti tituli u Seriji A, iako još ima da se igra

Lazio – Inter, derbi 24. kola Serije A, utakmica koja bi mogla prve da “pogura” na čelo tabele, a druge da zadrži na samom vrhu.

Eventualna podjela plijena nikome ne bi odgovarala jer Juventus ima isto bodova kao milanski klub, a jedan više od rimskog i lak posao protiv Breše kod kuće.
Šta kažu Meridianbet kvote?

Blagi favorit je Lacio, po kvoti 2.45, ne čudi jer igra (neočekivano) sjajno i s puno samopouzdanja dočekuje rivala za titulu i ne bi nas čudilo i da pobjedi. Pobjeda Intera “plaća” se koeficijentom 2.95, a zbog Antonija Kontea, ne bi nas naročito začudio ni takav ishod utakmice na “Olimpiku”!

Ćiro Imobile, nevjerovatni as “nebeskoplavih”, biće glavna prijetnja za gol gostiju. Sasvim je logično da je najbolji strijelac Serije A u Meridianbet ponudi! Da daje barem gol u oba poluvremena kvota je 7.50, a ako postigne pogodak i zaradi žuti karton, čeka vas kvota osam!

Mnogo se očekuje i od Sergeja Milinković-Savića, koji drži vezni red Lazija. Meridianbet ima ponudu i za reprezentativca Srbije, nemojte sumnjati u to – i to kakvu! Gol + asistencija Sergeja na vašem tiketu, kvota 18!

Inter predvodi moćni Romelu Lukaku, Belgijanac se preporodio po dolasku među “nerazure”. Ako zatrese mrežu do 15. minuta, a ta igra iz Meridianbet specijala se nađe u vašem odabiru, naplatićete po kvoti 13!

Nedjelja, 20.45 sati – vrijeme kad će se neko približiti tituli u Seriji A, iako još ima da se igra. Ko će to biti? Saznaćemo neka dva sata kasnije!
A vi, veliki italijanski derbi začinite Meridian tiketom i uživajte u sjajnom fudbalu!