Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sergio Ramos

Le Parisien: PSG više ne želi plaćati stalno povrijeđenu zvijezdu

ramos instagram

Povrede s kojima se Ramos suočavao u ovoj sezoni i skromna minutaža uvjerili su čelnike kluba da 36-godišnji stoper nije rješenje kakvom su se nadali

Sergio Ramos je u julu prošle godine potpisao dvogodišnji ugovor s Paris Saint-Germainom, a u aktualnoj sezoni odigrao je tek osam utakmica, odnosno samo 393 minute za parišku ekipu. U klubu nisu zadovoljni doprinosom bivšeg Realovog kapitena i voljeli bi ga se riješiti.

Prema pisanju Le Parisiena, Ramos želi ostati i odraditi ugovor do kraja, no čelnici kluba s njim imaju drugačije planove i voljeli bi ga se riješiti. Španski stoper u nedavnom intervjuu je podsjetio na ugovor koji ima, rekao da nije pitanje bi li on ostao ili otišao, već da je ugovorno vezan, no u PSG-u ne žele trošiti bogatstvo na njega i čekati da riješi sve probleme koje ima.

Povrede s kojima se Ramos suočavao u ovoj sezoni i skromna minutaža uvjerili su čelnike kluba da 36-godišnji stoper nije rješenje kakvom su se nadali te je dogovoreno da mu se neće sprečavati odlazak. Moguća je i posudba, no velika Ramosova plaća i sklonost povredama znače i da nije lako pronaći klub koji bi bio spreman preuzeti rizik, plaćati ga bogato i nadati se da će s njim sve biti u redu.